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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Creación de un restaurante tipo casual con oferta de comida de vanguardia con tendencia vegetariana
Autor : Jaramillo Mesías, David Sebastián
Tutor : Dávila Dillon, Hernán Carlos
Palabras clave : ESTABLECIMIENTOS DE COMIDAS;RESTAURANTE;COCINA VEGETARIANA
Fecha de publicación : 2015
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2015.
Citación : Jaramillo Mesías, D. S. (2015). Creación de un restaurante tipo casual con oferta de comida de vanguardia con tendencia vegetariana (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : A continuación se presentará una propuesta para la creación de un restaurante de comida rápida casual vegetariana - molecular...
Descripción : Following a proposal to create a fast casual vegetarian - molecular restaurant will be presented. This restaurant will aim to be franchised in the future; so the initial investment capital need not be of large magnitudes as being a fast food restaurant not machines or specialized human resources will be required. The restaurant will offer not only healthy food, but vanguard too for a low cost. Animal proteins to be used in the preparation of the different recipes are derived only from milk and eggs. After an extensive market research and financial studies there has been proven that the project presented is viable as long as its complied with the standards mentioned here.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3373
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