Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/8822
Tipo de material : bachelorThesis
Título : Desarrollo del ají de plátano
Autor : Morales Rubio, Dessiré Jacqueline
Tutor : Rosales Bucheli, María Gracía
Palabras clave : ECUADOR-GASTRONOMÍA;COCINA ECUATORIANA;HOT FRUIT;GASTRONOMÍA-RECETAS;FRUTAS EXÓTICAS;SALSA DE AJÍ
Fecha de publicación : 2011
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2011
Citación : Morales Rubio, D. J. (2011). Desarrollo del ají de plátano (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : Hot Fruits es una empresa ecuatoriana dedicada a la elaboración de salsas de ají en base a frutas exóticas...
Descripción : Hot Fruits is an Ecuadorian company dedicated to the development of hot pepper sauces based on exotic fruits. Although there are a variety of exotic fruits in the country, there is a lack of products made from them. We seek to fill that void while providing customer satisfaction. One of the objectives of the company is to use domestic raw materials, as well as Ecuadorian manpower. For the company it is very important to follow very high standards of quality and get possessed as a leader in the market with a unique and original image. The initial, and flagship product of the company, is a banana pepper sauce called Ban-Hot launched with the slogan Born to burn. This product looks possession nationally and internationally, always enhancing the value of being 100 percent Ecuadorian.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/8822
Aparece en las colecciones: Licenciatura en Gastronomía

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
UDLA-EC-TLG-2011-17.pdf1,56 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.