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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Propuesta de gestión de mantenimiento en la empresa Popis CIA. LTDA.
Autor : García Hurtado, Paúl Alejandro
Tutor : Toscano Romero, José Antonio
Palabras clave : INDUSTRIA ALIMENTARIA;PRODUCCIÓN INDUSTRIAL;MANTENIMIENTO INDUSTRIAL
Fecha de publicación : 2018
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2018
Citación : Trávez Vaca, M. E. (2018). Propuesta de mejora en la línea de producción de embutidos tipo Frankfurt de la empresa Maybe S.A. (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : El presente trabajo de titulación es una propuesta de mejora de la gestión de mantenimiento en el área de producción en la empresa de snacks “Popis CIA. LTDA.” Ubicada en Calacalí en la Av. Manuel Córdova Galarza...
Descripción : The present titration work is a proposal to improve maintenance management in the production area of the snack company "Popis CIA. LTDA. "Located in Calacalí on Av. Manuel Córdova Galarza. The study begins with the description of the company giving an overview of the current situation of products that it markets, machines it employs, processes and customers. A subsequent analysis will generate a proposal for improvement in terms of maintenance management in the production system. The study will focus on the criticality of the machines in their characteristics by generating maintenance plans, an availability study that will eliminate a bottleneck to improve productivity in the production line. Finally, a study of OEE (General Efficiency of the equipment) of quality and a cost-benefit study will be carried out where the feasibility of implementation of the proposed proposal will be demonstrated.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/9041
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