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dc.contributor.advisorPosso Reyes, Darío Miguel-
dc.creatorCerón Benavides, Andrea Antonieta-
dc.date.accessioned2017-09-22T17:53:04Z-
dc.date.available2017-09-22T17:53:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationCerón Benavides, A. A. (2017). Elaboración de un producto alternativo de panificación, a partir de subproductos semielaborados de chocho (lupinus mutabilis sweet) (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2017-08-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7451-
dc.descriptionThe objective of this work is to make bread using semi-processed products of lupin (Lupinus mutabilis), integrating technological, nutritional and sensorial. Different formulations were developed with the paste, milk and flour of lupin, and the comparative sensorial evaluation between the white bread and the lupin bread was developed to establish correlations and differences between the organoleptic properties, besides analyzing the technological parameters used. A nutritional profile of the products obtained from the different formulations was then elaborated. Finally, it was determined that the method with which favorable organoleptic results were obtained and the greatest economic benefit was using the by-product; lupin milk.en
dc.description.abstractEl objetivo de este trabajo fue elaborar pan utilizando subproductos semielaborados de chocho Lupinus mutabilis, integrando aspectos tecnológicos, nutricionales y sensoriales…es_ES
dc.format.extent92 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2017es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.subjectPANes_ES
dc.subjectCHOCHOes_ES
dc.subjectPROTEÍNASes_ES
dc.subjectPLAN NUTRICIONALes_ES
dc.titleElaboración de un producto alternativo de panificación, a partir de subproductos semielaborados de chocho (Lupinus Mutabilis Sweet)es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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