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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7451
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Posso Reyes, Darío Miguel | - |
dc.creator | Cerón Benavides, Andrea Antonieta | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-22T17:53:04Z | - |
dc.date.available | 2017-09-22T17:53:04Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Cerón Benavides, A. A. (2017). Elaboración de un producto alternativo de panificación, a partir de subproductos semielaborados de chocho (lupinus mutabilis sweet) (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIAG-2017-08 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7451 | - |
dc.description | The objective of this work is to make bread using semi-processed products of lupin (Lupinus mutabilis), integrating technological, nutritional and sensorial. Different formulations were developed with the paste, milk and flour of lupin, and the comparative sensorial evaluation between the white bread and the lupin bread was developed to establish correlations and differences between the organoleptic properties, besides analyzing the technological parameters used. A nutritional profile of the products obtained from the different formulations was then elaborated. Finally, it was determined that the method with which favorable organoleptic results were obtained and the greatest economic benefit was using the by-product; lupin milk. | en |
dc.description.abstract | El objetivo de este trabajo fue elaborar pan utilizando subproductos semielaborados de chocho Lupinus mutabilis, integrando aspectos tecnológicos, nutricionales y sensoriales… | es_ES |
dc.format.extent | 92 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2017 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.subject | PAN | es_ES |
dc.subject | CHOCHO | es_ES |
dc.subject | PROTEÍNAS | es_ES |
dc.subject | PLAN NUTRICIONAL | es_ES |
dc.title | Elaboración de un producto alternativo de panificación, a partir de subproductos semielaborados de chocho (Lupinus Mutabilis Sweet) | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos |
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Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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