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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorCoba Santamaría, Pablo Vladimir-
dc.creatorPlasencia Méndez, Leonardo David-
dc.date.accessioned2016-12-02T17:05:05Z-
dc.date.available2016-12-02T17:05:05Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPlasencia Méndez, L. D. (2016). Desarrollo de un producto alimenticio derivado del grano de Ataco (amaranthus quitensis), previo a un estudio de mercado en Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2016-13-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/6138-
dc.descriptionThis Project was conducted in order to collect preferences and market needs, to transfer the design of a product based in grain of Ataco or Sangorache in the city of Quito. Starting the process with the market study, thus determining the conditions of the technological process for the preparation of the preferred product by the surveyed population in this case tortilla snack. In developing the standard snack in the technological process conditions such as temperature ( 160 °C ) Baking time (15 minutes) , kneading time ( 5 minutes) and the snack ingredients as much powder remained Achiote ( 2%) amount of salt (1%) and water content (34%) . It was varied with the composition of the flour Ataco regarding corn flour and cooking oil amount in the formula, forming as study variables, each with three factors of a completely randomized experimental design.en
dc.description.abstractEl presente proyecto se realizó con el fin de recopilar las preferencias y necesidades del mercado en la ciudad de Quito, para trasladarlo en el diseño de un producto a base del grano del Ataco o Sangorache...es_ES
dc.format.extent139 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2016es_ES
dc.subjectPRODUCCIÓN ALIMENTARIAes_ES
dc.subjectAMARANTHUSes_ES
dc.subjectQUITO-ECUADORes_ES
dc.titleDesarrollo de un producto alimenticio derivado del grano de ataco (amaranthus quitensis), previo a un estudio de mercado en Quitoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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