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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorFreile Ardiani, Fernando Luis-
dc.creatorMartínez Jervis, Andrea Cristina-
dc.date.accessioned2015-09-09T01:37:29Z-
dc.date.available2015-09-09T01:37:29Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationMartínez Jervis, A. C. (2014). Formulación y diseño de planta para el procesamiento de productos a base de palmito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2014-19-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2512-
dc.descriptionThe hearts of palm are a very important cultivation in Ecuador, it is export to different countries around the world, our country is one of the main exporter of this vegetable, it has an essential purpose which is to processes and cannedit for exportation. This final work for qualification is going to give to the hearts of palm a value added by studying and making this new products of which goal is to increase the purchase and improve with the new ingredients using all of their properties and nutritious facts. These new products have been experimentally tested to allow me to create the hearts of palm canned food without citric acid, hearts of palm dip and hearts of palm ceviche after they have been tested by organoleptic panels.en
dc.description.abstractEl palmito es un cultivo importante en el Ecuador, es exportado a varios países del mundo, siendo nuestro país el principal exportador de este vegetal, las plantaciones de palmito tienen un mismo fin el cual es entregar a las empresas encargadas de procesarlo y enlatarlo para su exportación al exterior, a los países donde existe un elevado consumo del mismo...es_ES
dc.format.extent195 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2014es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/es_ES
dc.subjectPALMITO EN EL ECUADORes_ES
dc.subjectNUTRIENTES DEL PALMITOes_ES
dc.subjectCONDICIONES ECOLÓGICASes_ES
dc.subjectPLAGAS DEL PALMITOes_ES
dc.titleFormulación y diseño de planta para el procesamiento de productos a base de palmito.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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