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Tipo de material : bachelorThesis
Título : La trucha arco iris en la alta cocina
Autor : Jiménez Angamarca, Gladys Cristina
Tutor : González Morales, Diego Hernán
Palabras clave : INDUSTRIA ALIMENTARIA;COCINA ECUATORIANA;TRUCHA
Fecha de publicación : 2017
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2017
Citación : Jiménez Angamarca, G. C. (2017). La trucha arco iris en la alta cocina (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : Ecuador es considerado como un territorio de gran diversidad, entre los puntos que puedo resaltar están los distintos tipos de clima de los que gozamos en cada región, situación que permite tener las condiciones óptimas para la crianza de la trucha arco iris...
Descripción : Ecuador is considered as a territory of great diversity, among the points that I can highlight are the different types of climate that we enjoy in each region, a situation that allows us to have the best conditions for the breeding of rainbow trout. In our country the breeding of trout is carried out in 10 provinces of the Sierra and Oriente, because it needs cold waters that oscillate between 8 and 14 degrees Celsius for production and growth. Rainbow trout is an elongated fish of silver color with stripes of different colors that vary according to the age and even the state of mind of the animal; Salmon-colored meat with high nutritional properties, such as: vitamin A, selenium (anti-aging antioxidant), calcium, potassium, phosphorus, magnesium, sodium, phosphorus, iron and iodine The objective of this project is to take advantage of the high nutritional content of the trout, for the application of new and exquisite presentations. Taking advantage of each of its parts and focusing on it differently.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7059
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