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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Propuesta de la creación del concepto vitrina artística culinaria en movimiento (cocina víntrico) como promotor y fortalecedor del Patrimonio Cultural del Ecuador
Autor : Díaz García, Silvia Milena 
Tutor : Burneo Monroy, Miguel Eduardo
Palabras clave : INDUSTRIA ALIMENTARIA;COCINA ECUATORIANA;PROMOCIÓN GASTRONÓMICA
Fecha de publicación : 2017
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2017.
Citación : Díaz García, S. M. (2017). Propuesta de la creación del concepto vitrina artística culinaria en movimiento (cocina víntrico) como promotor y fortalecedor del patrimonio cultural del Ecuador (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : La creación conceptual de una Vitrina Artística Culinaria en movimiento Víntrico nace de la necesidad de orientar la identidad social, cultural y alimentaria del Ecuador a través del respeto de su patrimonio tangible e intangible, respetando las diferentes soberanías alimentarias de las regiones que tiene el país desde una visión histórica que acoge el pasado, presente y futuro...
Descripción : The conceptual creation of a Culinary Art Showcase in Movement (Víntrico) arises from the need to position the social, cultural and food identity of Ecuador through the knowledge of its tangible and intangible heritage, considering the different food sovereignties of its geographical regions from a historical point view. Furthermore, it will give the opportunity to conjugate past, present and future of Ecuadors national gastronomy from and artistic standpoint, not only a perspective given by a Chef but by the life experiences of painters, sculptors, dancers, or singers so that it gives an open vision to the senses. Víntrico wants to capture the worlds attention to Ecuador through its different conceptual artistic genres that have been developed and strengthened as a solid image of what Ecuador has to offer such as its culture, its identity and its sovereignty, agreeing on the sustainability of the growing productive matrix of small entrepreneurs, farmers and SMEs. The team for this plan will be integrated by a group of professionals related to the project, unifying the synergy of several spaces, restaurants and galleries, with the support of private and public investors.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/6715
Aparece en las colecciones: Licenciatura en Gastronomía

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