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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Centro de acopio y exportación de carne de cuy para ecuatorianos radicados en Estados Unidos Nueva Jersey
Autor : Riera Castillo, Diana Alexandra
Tutor : López Zambrano, Roberto Germán
Palabras clave : PRODUCTIVIDAD INDUSTRIAL;COMPORTAMIENTO ECONÓMICO;INDUSTRIA-COMERCIO;CARNE
Fecha de publicación : 2014
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2014
Citación : Riera Castillo, D. A. (2014). Centro de acopio y exportación de carne de cuy para ecuatorianos radicados en Estados Unidos Nueva Jersey (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : El presente proyecto está basado en un orden que facilitará la comprensión de los capítulos estructurados de esta manera su lectura será ágil y entendible...
Descripción : This project is based on an order that will facilitate the understanding of the chapters structured in this way the reading will be streamlined and understandable. Chapter I is made a comprehensive study about the guinea pig as an animal, a native of Ecuador Imbabura Andean region, this chapter are determined background, upbringing and development of their meat. Chapter II was conducted market research, deepening both the supply we have in our country, as the potential demand for our chosen market. Chapter III we can find a legal analysis of both the national legislation such as the taking into account international requirements, restrictions, taxes and processes to follow within and outside the country….
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3753
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