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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3753
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | López Zambrano, Roberto Germán | - |
dc.creator | Riera Castillo, Diana Alexandra | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-16T19:49:19Z | - |
dc.date.available | 2015-10-16T19:49:19Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Riera Castillo, D. A. (2014). Centro de acopio y exportación de carne de cuy para ecuatorianos radicados en Estados Unidos Nueva Jersey (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TTEI-2014-01 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3753 | - |
dc.description | This project is based on an order that will facilitate the understanding of the chapters structured in this way the reading will be streamlined and understandable. Chapter I is made a comprehensive study about the guinea pig as an animal, a native of Ecuador Imbabura Andean region, this chapter are determined background, upbringing and development of their meat. Chapter II was conducted market research, deepening both the supply we have in our country, as the potential demand for our chosen market. Chapter III we can find a legal analysis of both the national legislation such as the taking into account international requirements, restrictions, taxes and processes to follow within and outside the country…. | en |
dc.description.abstract | El presente proyecto está basado en un orden que facilitará la comprensión de los capítulos estructurados de esta manera su lectura será ágil y entendible... | es_ES |
dc.format.extent | 65 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2014 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | PRODUCTIVIDAD INDUSTRIAL | es_ES |
dc.subject | COMPORTAMIENTO ECONÓMICO | es_ES |
dc.subject | INDUSTRIA-COMERCIO | es_ES |
dc.subject | CARNE | es_ES |
dc.title | Centro de acopio y exportación de carne de cuy para ecuatorianos radicados en Estados Unidos Nueva Jersey | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Tecnología en Exportaciones e Importaciones |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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