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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorCamacho Arteta, Antonio Nicolás-
dc.creatorCarrasco García, Karen Eliza-
dc.date.accessioned2015-09-10T04:43:38Z-
dc.date.available2015-09-10T04:43:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationCarrasco García, K. E. (2014). Propuesta de mejora de procesos e implementación inicial de buenas prácticas de manufactura (bpm) y plan haccp en la planta de panadería "arenas" (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2014-08-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2610-
dc.descriptionThis work was done in the company Bakery and Biscuits “Arenas” CA, a company dedicated to the elaboration of bread, cakes and cookies, and for this he initial diagnosis of the company was conducted by using a checklist based on the 3253 Regulation of Good Manufacturing Practices for processed foods. With everything described above it was determined the company´s shortcomings according to the eight chapters established by this regulation, after this, the master plan and the manual of GMP (Good Manufacturing Practices) was performed. After implementation of the corrective actions a verification guide of GMP was performed to determine the percentage of improvement achieved. In the preliminary assessment was obtained 41 percent compliance, and after the initial deployment, it was reached 74 percent, indicating a substantial improvement of compliance with GMP standards…en
dc.description.abstractEste trabajo se realizó en la empresa Panadería y Galletería “Arenas” C.A., una empresa dedicada a la elaboración de panes, pasteles y galletas; para esto se realizó el diagnóstico inicial de la empresa, mediante el uso de un Check List basado en el Reglamento 3253 de Buenas Prácticas de Manufactura para alimentos procesados…es_ES
dc.format.extent449 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2014es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/es_ES
dc.subjectMANUFACTURAes_ES
dc.subjectIMPLEMENTACIÓNes_ES
dc.subjectMATERIA PRIMAes_ES
dc.subjectMATERIAS E INSUMOSes_ES
dc.titlePropuesta de mejora de procesos e implementación inicial de buenas prácticas de manufactura (bpm) y plan haccp en la planta de panadería "arenas"es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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