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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorCueva Costales, Pablo Esteban-
dc.creatorFlores Armas, Paúl Sebastian-
dc.date.accessioned2021-02-12T21:37:38Z-
dc.date.available2021-02-12T21:37:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationFlores, S. (2020). Diseño de una planta de producción de helados con crema y frutas que cumplan con la normativa BPM en la provincia del Carchi (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2020-46-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/13055-
dc.descriptionThis qualification work aims to generate a plant redesign that complies with the BPM regulations for the company La Delicia and make a profitability analysis of the application of the regulations. In the first stage, the percentage of compliance with the plant's requirements will be compared based on a checklist of the BPM regulations, to collect the plant's failures and be able to correct them in the redesign stage. In the next stage, the Systematic Layout Planning (SLP) methodology will be used to generate the redesign proposal. Afterwards, the evaluation of the redesign proposal will be carried out based on the BPM checklist, to compare its compliance percentage. Finally, all the values will be taken, and a financial balance of the redesign proposal will be made, covering the aspects of: Initial investment, depreciation of machinery and equipment, salary of operators, fixed and variable costs. Finally, the proposal will be evaluated with the indicators; Benefit cost, TIR, Monetary breakeven point, and breakeven point in units produced.en
dc.description.abstractEl presente trabajo de titulación pretende generar un rediseño de planta que cumpla con la normativa BPM para la empresa La Delicia y hacer un análisis de rentabilidad de la aplicación de la normativa…es_ES
dc.format.extent133 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2020es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectPRODUCCIÓN ALIMENTARIAes_ES
dc.subjectCONTROL DE CALIDADes_ES
dc.subjectBIENESTAR DEL CONSUMIDORes_ES
dc.subjectCARCHI-ECUADORes_ES
dc.titleDiseño de una planta de producción de helados con crema y frutas que cumplan con la normativa BPM en la provincia del Carchies_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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