Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/11559
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorOrtín Hernández, José Ignacio-
dc.creatorArmas Arteaga, Gabriela Alejandra-
dc.date.accessioned2019-10-22T18:34:13Z-
dc.date.available2019-10-22T18:34:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationArmas Arteaga, G. A. (2019). Mejora del sistema de gestión de inocuidad basado en los requisitos de ISO 22000:2005 para la empresa Disaromati S. A (Tesis de maestría). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TMACSA-2019-04.-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/11559-
dc.descriptionJobs main objective was to design a quality management system based on Food Safety Management System ISO 22000:2005 for Disaromati S.A. The project kick off was due to meet customer needs and to accomplish international representation requirements. Good Manufacture Practices (GMP) is figured out as fundamental pillar to design more complex quality management systems. Then, information related to Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) and Food Safety Management System ISO 22000:2005 is featured. Methodology used is qualitative and quantitative methods through using exploratory investigation based on secondary sources and netgraphy. Also, data required for quality management system evaluation and design was selected by observation method. Finally, quality management system based on Food Safety Management System ISO 22000:2005 for Disaromati S.A. is defined as a commercial tool and a competitive advantage because this normative has international acknowledgement. Besides, normative causes key impact in modern customers; therefore, additional profit for the company will be generated.en
dc.description.abstractEl objetivo del presente trabajo fue diseñar un sistema de gestión basado en Sistema de Gestión de Inocuidad de los Alimentos ISO 22000:2005 para la empresa Disaromati S.A...es_ES
dc.format.extent130 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2019es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectPROCESO DE PRODUCCIÓNes_ES
dc.subjectINOCUIDAD ALIMENTARIAes_ES
dc.subjectPOLÍTICA ALIMENTARIAes_ES
dc.subjectALIMENTOS Y BEBIDAS- INSPECCIÓNes_ES
dc.titleMejora del sistema de gestión de inocuidad basado en los requisitos de ISO 22000:2005 para la empresa Disaromati S. A.es_ES
dc.typemasterThesises_ES
Aparece en las colecciones: Maestría en Agroindustria con Mención en Calidad y Seguridad Alimentaria

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
UDLA-EC-TMACSA-2019-04.pdf2 MBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons