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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7779
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Vinueza Burbano, Omar Patricio | - |
dc.creator | Rodríguez Obaco, Katherine Vanessa | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-30T17:31:24Z | - |
dc.date.available | 2017-11-30T17:31:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Rodríguez Obaco, K. V. (2017). Plan de negocios para la creación de una empresa dedicada a la elaboración y comercialización del medallón de quinua y chía en la ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIC-2017-58 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7779 | - |
dc.description | The business plan described below proposes the elaboration and commercialization of the quinoa and chia product in the city of Quito, focused on people aged 25 to 39 years, from an economic stratum B and C +. The brand specializes in the elaboration of a medallion that supplies meat, and has great benefits for human metabolism because it has a number of nutrients and vitamins. The name given is MIKAW. Mikaw derived etymological of two words in Quichua Mikuna which means food and Kawsay meaning life The generic strategy used is differentiation. Being a national brand must compete against brands that are well positioned in the market and offer a service and product that meets the expectations of the target market, in order to meet the needs of the consumer. | en |
dc.description.abstract | El plan de negocios descrito a continuación plantea la elaboración y comercialización del medallón de quinua y chía en la ciudad de Quito, enfocado en las personas de 25 a 39 años de edad, de un estrato económico B Y C+... | es_ES |
dc.format.extent | 78 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2017 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights | Atribución-SinDerivadas 3.0 Ecuador | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/ec/ | * |
dc.subject | PLANEACIÓN EMPRESARIAL | es_ES |
dc.subject | PRODUCCIÓN ALIMENTARIA | es_ES |
dc.subject | QUINUA | es_ES |
dc.subject | CHÍA | es_ES |
dc.subject | QUITO-ECUADOR | es_ES |
dc.title | Plan de negocios para la creación de una empresa dedicada a la elaboración y comercialización del medallón de quinua y chía en la ciudad de Quito | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Comercial |
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Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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