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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorEscobar Moreno, Ricardo Daniel-
dc.creatorLlangari Yaguachi, Diego Ramiro-
dc.date.accessioned2017-09-28T16:27:20Z-
dc.date.available2017-09-28T16:27:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationLlangari Yaguachi, D. R. (2017). Exportación de chocho pelado hacia España (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TTEI-2017-12-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7582-
dc.descriptionThis thesis aims to study the production of pussy, by means of which we can get to know the nutritional value of the (LupinusmutabilisSweet) chocho or tarwi, to know the qualities and characteristics of the legume and in this way to carry out the exportation of peeled Towards Spain. This Andean grain, is characterized by the content of protein, fat, carbohydrates, minerals and fiber which determines its value and importance in human food. Because of these qualities, puff is known as Andean soy. In Ecuador, Andean grain production occurs in the Sierra region, mainly in the provinces of Chimborazo, Tungurahua, Cotopaxi, Imbabura and Carchi, highlighting the province of Chimborazo as the largest producer. Therefore, the objective of this thesis is to introduce the consumption of pussy in the European continent based specifically on the Spanish market.en
dc.description.abstractEsta tesis pretende realizar el estudio de la producción del chocho, por medio de la cual podremos llegar a conocer el valor nutritivo del (LupinusmutabilisSweet) chocho o tarwi, conocer las cualidades y características de la leguminosa y de esta forma realizar la exportación del chocho pelado hacia España...es_ES
dc.format.extent64 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2017es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rightsAtribución-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/ec/*
dc.subjectEXPORTACIONESes_ES
dc.subjectINDUSTRIA ALIMENTARIAes_ES
dc.subjectCHOCHOes_ES
dc.subjectESPAÑAes_ES
dc.titleExportación de chocho pelado hacia Españaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Tecnología en Exportaciones e Importaciones

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