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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorMorán Gortaire, Roque Alejandro-
dc.creatorJiménez Criollo, Karla Sofía-
dc.date.accessioned2018-05-14T18:39:30Z-
dc.date.available2018-05-14T18:39:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationJiménez Criollo, K. S. (2018). Propuesta de optimización de niveles de inventario mediante la elaboración de un plan de compras en una franquicia de restaurantes de comida rápida (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIPI-2018-20-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/9034-
dc.descriptionThis work titration takes place in a company engaged in the production and merchandising of fast food. Its processing plant is located in the city of Quito-Ecuador. The main objective of the project is to optimize the purchasing planning process by generating demand forecasts through the analysis of several models, understanding the behavior of each item evaluated. As a first part, it starts from a diagnosis of the current situation of the company in order to define the problem and find its root cause through the elaboration of a brainstorm, defining the problem tree and then elaborate the diagram causeeffect subsequently expressed in a frequency histogram to know to what because we should attack. Finally, we propose the percentage and economic savings generated with the new methodology to make the forecasts.en
dc.description.abstractEl presente trabajo de titulación se realiza en una empresa que se dedica a la producción y comercialización de comida rápida, cuya planta de procesamiento está ubicada en la ciudad de Quito Ecuador...es_ES
dc.format.extent104 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2018es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectCONTROL DE PROCESOSes_ES
dc.subjectLOGÍSTICA EMPRESARIALes_ES
dc.subjectCONTROL DE INVENTARIOSes_ES
dc.subjectINDUSTRIA ALIMENTARIAes_ES
dc.titlePropuesta de optimización de niveles de inventario mediante la elaboración de un plan de compras en una franquicia de restaurantes de comida rápidaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería en Producción Industrial

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