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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/6138
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Coba Santamaría, Pablo Vladimir | - |
dc.creator | Plasencia Méndez, Leonardo David | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-02T17:05:05Z | - |
dc.date.available | 2016-12-02T17:05:05Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Plasencia Méndez, L. D. (2016). Desarrollo de un producto alimenticio derivado del grano de Ataco (amaranthus quitensis), previo a un estudio de mercado en Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIAG-2016-13 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/6138 | - |
dc.description | This Project was conducted in order to collect preferences and market needs, to transfer the design of a product based in grain of Ataco or Sangorache in the city of Quito. Starting the process with the market study, thus determining the conditions of the technological process for the preparation of the preferred product by the surveyed population in this case tortilla snack. In developing the standard snack in the technological process conditions such as temperature ( 160 °C ) Baking time (15 minutes) , kneading time ( 5 minutes) and the snack ingredients as much powder remained Achiote ( 2%) amount of salt (1%) and water content (34%) . It was varied with the composition of the flour Ataco regarding corn flour and cooking oil amount in the formula, forming as study variables, each with three factors of a completely randomized experimental design. | en |
dc.description.abstract | El presente proyecto se realizó con el fin de recopilar las preferencias y necesidades del mercado en la ciudad de Quito, para trasladarlo en el diseño de un producto a base del grano del Ataco o Sangorache... | es_ES |
dc.format.extent | 139 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2016 | es_ES |
dc.subject | PRODUCCIÓN ALIMENTARIA | es_ES |
dc.subject | AMARANTHUS | es_ES |
dc.subject | QUITO-ECUADOR | es_ES |
dc.title | Desarrollo de un producto alimenticio derivado del grano de ataco (amaranthus quitensis), previo a un estudio de mercado en Quito | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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