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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2610
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Camacho Arteta, Antonio Nicolás | - |
dc.creator | Carrasco García, Karen Eliza | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-10T04:43:38Z | - |
dc.date.available | 2015-09-10T04:43:38Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Carrasco García, K. E. (2014). Propuesta de mejora de procesos e implementación inicial de buenas prácticas de manufactura (bpm) y plan haccp en la planta de panadería "arenas" (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIAG-2014-08 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2610 | - |
dc.description | This work was done in the company Bakery and Biscuits “Arenas” CA, a company dedicated to the elaboration of bread, cakes and cookies, and for this he initial diagnosis of the company was conducted by using a checklist based on the 3253 Regulation of Good Manufacturing Practices for processed foods. With everything described above it was determined the company´s shortcomings according to the eight chapters established by this regulation, after this, the master plan and the manual of GMP (Good Manufacturing Practices) was performed. After implementation of the corrective actions a verification guide of GMP was performed to determine the percentage of improvement achieved. In the preliminary assessment was obtained 41 percent compliance, and after the initial deployment, it was reached 74 percent, indicating a substantial improvement of compliance with GMP standards… | en |
dc.description.abstract | Este trabajo se realizó en la empresa Panadería y Galletería “Arenas” C.A., una empresa dedicada a la elaboración de panes, pasteles y galletas; para esto se realizó el diagnóstico inicial de la empresa, mediante el uso de un Check List basado en el Reglamento 3253 de Buenas Prácticas de Manufactura para alimentos procesados… | es_ES |
dc.format.extent | 449 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2014 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | MANUFACTURA | es_ES |
dc.subject | IMPLEMENTACIÓN | es_ES |
dc.subject | MATERIA PRIMA | es_ES |
dc.subject | MATERIAS E INSUMOS | es_ES |
dc.title | Propuesta de mejora de procesos e implementación inicial de buenas prácticas de manufactura (bpm) y plan haccp en la planta de panadería "arenas" | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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