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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2196
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Torres Núñez, Juan Carlos | - |
dc.creator | Tamayo Ortiz, Fabián Paúl | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-01T21:00:19Z | - |
dc.date.available | 2015-07-01T21:00:19Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Tamayo Ortíz, F. P. (2013). Plan de negocios para la implementación, del primer bar-restaurante digital en el sector norte de ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIC-2013-04 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2196 | - |
dc.description | The projects goal, the implementation of a bar-restaurant in Quito, which uses digital tables SAMSUNG SUR40 as a means of customer interaction with the restaurant. This job details the qualities and benefits of the business concept and the use of digital tables. As part of the analysis of the viability of the project, we have explored the environment, to have a vision about the country, through the middle-environment to investigate the market, knowing every one of the details about that, and finally the micro-environment and creating a corporate culture that approach the efforts of all involved in a common goal. Same time created a Marketing Plan aligned to the business concept and the proposed strategies. Moreover analyzed profit margins offered by the project and the investment required for the implementation. All analyzes main objective of the viability study and valuing the project's profitability. | en |
dc.description.abstract | El proyecto tiene como meta, la implementación de un bar-restaurante en Quito, que utilice mesas digitales SAMSUNG SUR40 como medio de interacción del cliente con el restaurante. En el presente trabajo se detalla las cualidades y bondades del concepto de negocio y de la utilización de mesas digitales. Como parte del análisis de la factibilidad del proyecto... | es_ES |
dc.format.extent | 269 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2013 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | INDUSTRIA | es_ES |
dc.subject | ADMINISTRACIÓN | es_ES |
dc.subject | MERCADO | es_ES |
dc.subject | COMERCIALIZACIÓN | es_ES |
dc.title | Plan de negocios para la implementación, del primer bar-restaurante digital en el sector norte de ciudad de Quito | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Comercial |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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