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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7779
Tipo de material : | bachelorThesis |
Título : | Plan de negocios para la creación de una empresa dedicada a la elaboración y comercialización del medallón de quinua y chía en la ciudad de Quito |
Autor : | Rodríguez Obaco, Katherine Vanessa |
Tutor : | Vinueza Burbano, Omar Patricio |
Palabras clave : | PLANEACIÓN EMPRESARIAL;PRODUCCIÓN ALIMENTARIA;QUINUA;CHÍA;QUITO-ECUADOR |
Fecha de publicación : | 2017 |
Editorial : | Quito: Universidad de las Américas, 2017 |
Citación : | Rodríguez Obaco, K. V. (2017). Plan de negocios para la creación de una empresa dedicada a la elaboración y comercialización del medallón de quinua y chía en la ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. |
Resumen : | El plan de negocios descrito a continuación plantea la elaboración y comercialización del medallón de quinua y chía en la ciudad de Quito, enfocado en las personas de 25 a 39 años de edad, de un estrato económico B Y C+... |
Descripción : | The business plan described below proposes the elaboration and commercialization of the quinoa and chia product in the city of Quito, focused on people aged 25 to 39 years, from an economic stratum B and C +. The brand specializes in the elaboration of a medallion that supplies meat, and has great benefits for human metabolism because it has a number of nutrients and vitamins. The name given is MIKAW. Mikaw derived etymological of two words in Quichua Mikuna which means food and Kawsay meaning life The generic strategy used is differentiation. Being a national brand must compete against brands that are well positioned in the market and offer a service and product that meets the expectations of the target market, in order to meet the needs of the consumer. |
URI : | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7779 |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Comercial |
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