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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorTrujillo Narváez, Benigno David-
dc.creatorMorales Vélez, Gabriela Carolina-
dc.date.accessioned2017-08-08T15:03:27Z-
dc.date.available2017-08-08T15:03:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationMorales Vélez, G. C. (2017). Análisis de riesgos laborales en el área de cocina de H.O.V. Hotelera Quito S.A. e implementación de mejoras (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TTPSI-2017-08-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7066-
dc.descriptionThe present titration work was developed in the sector of the Mariscal, Canton Quito, and Province of Pichincha in one of the best hotels five stars with that counts the city, dedicated to the impulse of the tourism. This document will allow to know, to identify, to measure and to evaluate the occupational risks to which the collaborators of the kitchen area are exposed, for that the matrix GTC-45 is used. It is a necessity for the company to carry out the investigation to comply with the constitution of the Republic of Ecuador, which requires that every person with the right to carry out his work in an adequate environment and that guarantees his health, integrity, safety, hygiene and Wellness The results of the investigation propose the preventive and corrective measures pertinent to guarantee compliance with legal regulations. In addition, staff are made aware of accidents and occupational diseases.en
dc.description.abstractEl presente trabajo de titulación se desarrolló en el sector de la Mariscal, Cantón Quito, Provincia de Pichincha en uno de los mejores hoteles cinco estrellas con el que cuenta la ciudad, dedicada al impulso del turismo...es_ES
dc.format.extent29 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2017es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rightsAtribución-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/ec/*
dc.subjectRIESGOS LABORALESes_ES
dc.subjectSEGURIDAD INDUSTRIALes_ES
dc.subjectCONTROL DE CALIDADes_ES
dc.titleAnálisis de riesgos laborales en el área de cocina de H.O.V. Hotelera Quito S.A. e implementación de mejorases_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Tecnología en Producción y Seguridad Industrial

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