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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/6896
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Dávalos González, María Verónica | - |
dc.creator | Reinoso Santos, Josseth Elizabeth | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-03T23:16:40Z | - |
dc.date.available | 2017-05-03T23:16:40Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Reinoso Santos, J. E. (2017). Plan de negocio para la creación de un restaurante de comida fusión peruano japonesa con atención self service en la ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TINI-2017-35 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/6896 | - |
dc.description | The present business plan pruposes the creation of a Japonese Peruvian fusion restaurant (Nikkel) with self-service attention, in the city of Quito. To demostrate the feasibility of this project, has made trough a macroeconomic analysis, industry analysis, market reseasch, develoment of the organizational structure and financial plan. The idea of the business focus on the new gastronomic tendencies that exist nowadays in the market, the same ones focus on fuse two gastronomies with the purpose of creating a unique experience in flavors and textures. the target market is focused on a segment of the population of men and womwen aged 20-50. It will offer a product that reflects the stories behind the preparation of traditional Nikkei gastronomy dishes, which were born between the Peruvian and Japonese culture. | en |
dc.description.abstract | El presente plan de negocios tiene como finalidad la creación de un restaurante de comida fusión peruano japonesa “Nikkei” con atención self-service en la ciudad de Quito, para demostrar la factibilidad del presente proyecto se realizó un análisis macroeconómico, análisis de la industria, investigación de mercados, desarrollo de la estructura organizacional y plan financiero... | es_ES |
dc.format.extent | 80 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2017 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.subject | PLANEACIÓN EMPRESARIAL | es_ES |
dc.subject | ESTABLECIMIENTOS DE COMIDAS | es_ES |
dc.subject | RESTAURANTE | es_ES |
dc.subject | COCINA PERUANA | es_ES |
dc.subject | COCINA JAPONESA | es_ES |
dc.subject | QUITO-ECUADOR | es_ES |
dc.title | Plan de negocio para la creación de un restaurante de comida fusión peruano japonesa con atención self service en la ciudad de Quito | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería en Negocios Internacionales |
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Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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