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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/4204
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Erazo Orrego, Tamara Denise | - |
dc.creator | Andrade Silva, Santiago Eduardo | - |
dc.creator | Plaza Vásquez, Marks Alberto | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-30T15:25:10Z | - |
dc.date.available | 2015-10-30T15:25:10Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Andrade Silva, S. E.; Plaza Vásquez, M. A. (2015). Plan de negocio para la elaboración y comercialización de un suplemento alimenticio en estado líquido envasado para personas activas que no poseen tiempo de ingerir una de las cinco comidas al día en la ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIM-2015-07 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/4204 | - |
dc.description | The project to produce and market a dietary supplement that replaces one of the five meals recommended by the World Health Organization day arises because of the trend towards better nutrition and health care. The survey shows that 80.3% of the sample in the city of Quito would replace one meal with a nutritional supplement and 69.2% of the sample finds very attractive the idea of a drinkable food supplement based on soy. Cost leadership strategies will be used to enter the HK market, unlike the competition, which imports its products. Because of the new tariff policy and change in tariff headings the price of the competition has risen by more than 100%. The product will be marketed through supermarkets as La Favorita and Provefarma (Fybeca). Besides this, the product will be marketed online through the website of HK. Staff will be trained to optimize company resources. The initial investment is estimated at 144,871 USD, 60% leveraged in bank loans and 40% will be equity from the stockholders…. | en |
dc.description.abstract | El proyecto de producir y comercializar un suplemento alimenticio que reemplace una de las cinco comidas al día recomendadas por la Organización Mundial de la Salud, surge debido la tendencia hacia una mejor nutrición y el cuidado de la salud... | es_ES |
dc.format.extent | 169 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2015 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | SUPLEMENTO ALIMENTICIO | es_ES |
dc.subject | ESTADO LÍQUIDO | es_ES |
dc.subject | PERSONA ACTIVA | es_ES |
dc.subject | HÁBITO ALIMENTICIO | es_ES |
dc.title | Plan de negocio para la elaboración y comercialización de un suplemento alimenticio en estado líquido envasado para personas activas que no poseen tiempo de ingerir una de las cinco comidas al día en la ciudad de Quito | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería en Marketing |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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