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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorTorres Fernández, José Patricio-
dc.creatorMoscoso Delgado, Carlos Andrés-
dc.creatorJiménez Mendoza, Edwin Andrés-
dc.date.accessioned2015-10-30T15:04:04Z-
dc.date.available2015-10-30T15:04:04Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationMoscoso Delgado, C. A.; Jiménez Mendoza, E. A. (2014). Plan de negocios para la creación de una cafetería - pastelería para diabéticos en la ciudad de Quito - Ecuador (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIC-2014-02-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/4197-
dc.descriptionThe health care has taken a lot of importance during the last years due to the increase of diseases such as diabetes induced the most of the time by a not adequate diet and a sedentary way of living. The idea of implementing a pastry-coffee shop suitable for diabetics comes from this necessity; to propone a place with an exclusively and healthy environment where people can enjoy from their preferred deserts while not worrying about the calorie’s excess and therefore deny eating them, figures like an innovative idea of a high compromise and socially responsible with the potential market. Far from being an illusion, the market research has shown an acceptation of more than 80% from the consuming of these products that joined with the quality service and the sustained growth of this industry in the country, we can observe that there exists a big business opportunity in this sector of market that has been forgotten by the competitors to only exist 3 companies that are involved in similar business and none direct competitors in the area….en
dc.description.abstractEl cuidado de la salud ha tomado en los últimos años mucha importancia dado el incremento de enfermedades como la diabetes ocasionadas la mayoría de veces por una mala alimentación y una vida sedentaria...es_ES
dc.format.extent224 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2014es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/es_ES
dc.subjectFORMACIÓN DE EMPRESASes_ES
dc.subjectCAFETERÍASes_ES
dc.subjectPASTELERÍASes_ES
dc.subjectCOCINA SALUDABLEes_ES
dc.subjectDIABETES-ASPECTOS NUTRICIONALESes_ES
dc.subjectBARRIO IÑAQUITO-QUITOes_ES
dc.titlePlan de negocios para la creación de una cafetería-pastelería para diabéticos en la ciudad de Quito-Ecuadores_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Comercial

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