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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorGuevara Llanos, Pahola del Carmen-
dc.creatorAlmeida Acosta, David Esteban-
dc.date.accessioned2018-10-03T23:35:29Z-
dc.date.available2018-10-03T23:35:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationAlmeida Acosta, D. E. (2018). Plan de negocios para la producción y distribución de aguardiente macerado con corteza de árbol amazónico en la ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIC-2018-66-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/10073-
dc.descriptionThis project seeks the feasibility of implementing the creation of a production plant and distribution of semi-sweet brandy macerated with bark of Amazonian trees in the city of Quito, its brand is called as “Xantse” referring to the aborigines of the Ecuadorian Amazon. The company will have its production and distribution center in the sector of Sangolqui, industrial zone of Rumiñahui. In order to demonstrate the feasibility of the project, an environmental analysis was carried out, where the PEST analysis and the PORTER analysis were taken into account to determine the variables and factors that affect the alcoholic beverage industry. In addition, the customer analysis was carried out using quantitative and qualitative data that show product characteristics and consumer preferences. To start the project, marketing strategies were used, which enhance the characteristics of the product. Within the financial field, the initial investment is USD 130,000, which recovered it in the third year of the project and a NPV of USD 100,000 at the end of the fifth year.en
dc.description.abstractEl presente proyecto busca determinar la viabilidad de implementar la creación de una planta productora y distribuidora de aguardiente semi dulce macerado con corteza de árboles amazónicos en la ciudad de Quito, su marca será denominada como “Xantse” haciendo referencia a los aborígenes de la Amazonía ecuatoriana…es_ES
dc.format.extent83 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2018es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.subjectPRODUCCIÓN INDUSTRIALes_ES
dc.subjectBEBIDAS ALCOHÓLICASes_ES
dc.subjectAGUARDIENTEes_ES
dc.subjectQUITO-ECUADORes_ES
dc.titlePlan de negocios para la producción y distribución de aguardiente macerado con corteza de árbol amazónico en la ciudad de Quitoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
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