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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/1463
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Gómez de la Torre Reyes, Oswaldo Fernando | - |
dc.creator | Castro Gavilanes, Estefanía Daniela | - |
dc.creator | Vallejo Gavilanez, Diego André | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-15T21:49:57Z | - |
dc.date.available | 2015-06-15T21:49:57Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Castro Gavilanes, E. D.; Vallejo Gavilanes, D. A. (2014). Plan de negocio para la realización de una hostería en Llandia puyo provincia de Pastaza (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TINI-2014-10 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/1463 | - |
dc.description | Bellandia Inn, located in the province of Pastaza over the kilometer twenty one direction to the Puyo city, was born of a family idea to fulfill the needs of national and international tourists of safe eco-tourism activities with proper facilities to enjoy leisure time in true communion with nature. The main objective is to turn Bellandia into an attractive touristic destination with encouraging possibilities of developing a competitive, profitable and sustainable project in the future. The inn offers a group of innovative ecologic huts/cabana and rooms, unique in Ecuador that allows a perfect balance between nature, comfort and luxury. Among the twenty one hectares that owns the property the guests will be able to enjoy of a natural pool and canopy that allows the visualization of exuberant vegetation and wild animals, unforgettable landscapes, eco-paths, watersheds and waterfalls, among other natural beauties, all of these will be complemented with the best service and high qualified staff that will made the visit of every guest to the Bellandia a new exciting and relaxing experience that will engage each visitor to return. | en |
dc.description.abstract | La hostería de Bellandia, ubicada en la provincia de Pastaza en el kilómetro veintiuno, vía la ciudad del Puyo, nace de una idea familiar, como respuesta a las necesidades de turistas nacionales y extranjeros, que desean realizar un turismo ecológico seguro y con las comodidades necesarias para disfrutar de momentos de esparcimiento en comunión con la naturaleza… | es_ES |
dc.format.extent | 292 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2014. | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | PLANEACIÓN EMPRESARIAL | es_ES |
dc.subject | HOSTALES | es_ES |
dc.subject | ECOTURISMO | es_ES |
dc.subject | PUYO-ECUADOR | es_ES |
dc.title | Plan de negocio para la realización de una hostería en Llandia Puyo, provincia de Pastaza | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería en Negocios Internacionales |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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