Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/1463
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorGómez de la Torre Reyes, Oswaldo Fernando-
dc.creatorCastro Gavilanes, Estefanía Daniela-
dc.creatorVallejo Gavilanez, Diego André-
dc.date.accessioned2015-06-15T21:49:57Z-
dc.date.available2015-06-15T21:49:57Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationCastro Gavilanes, E. D.; Vallejo Gavilanes, D. A. (2014). Plan de negocio para la realización de una hostería en Llandia puyo provincia de Pastaza (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TINI-2014-10-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/1463-
dc.descriptionBellandia Inn, located in the province of Pastaza over the kilometer twenty one direction to the Puyo city, was born of a family idea to fulfill the needs of national and international tourists of safe eco-tourism activities with proper facilities to enjoy leisure time in true communion with nature. The main objective is to turn Bellandia into an attractive touristic destination with encouraging possibilities of developing a competitive, profitable and sustainable project in the future. The inn offers a group of innovative ecologic huts/cabana and rooms, unique in Ecuador that allows a perfect balance between nature, comfort and luxury. Among the twenty one hectares that owns the property the guests will be able to enjoy of a natural pool and canopy that allows the visualization of exuberant vegetation and wild animals, unforgettable landscapes, eco-paths, watersheds and waterfalls, among other natural beauties, all of these will be complemented with the best service and high qualified staff that will made the visit of every guest to the Bellandia a new exciting and relaxing experience that will engage each visitor to return.en
dc.description.abstractLa hostería de Bellandia, ubicada en la provincia de Pastaza en el kilómetro veintiuno, vía la ciudad del Puyo, nace de una idea familiar, como respuesta a las necesidades de turistas nacionales y extranjeros, que desean realizar un turismo ecológico seguro y con las comodidades necesarias para disfrutar de momentos de esparcimiento en comunión con la naturaleza…es_ES
dc.format.extent292 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2014.es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/es_ES
dc.subjectPLANEACIÓN EMPRESARIALes_ES
dc.subjectHOSTALESes_ES
dc.subjectECOTURISMOes_ES
dc.subjectPUYO-ECUADORes_ES
dc.titlePlan de negocio para la realización de una hostería en Llandia Puyo, provincia de Pastazaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería en Negocios Internacionales

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
UDLA-EC-TINI-2014-10.pdfTESIS A TEXTO COMPLETO9,51 MBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons