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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorCisneros Corral, Pedro José-
dc.creatorRomero Guerrón, Norma Estefanía-
dc.date.accessioned2015-05-29T16:37:46Z-
dc.date.available2015-05-29T16:37:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationRomero Guerrón, N. E. (2010). Investigación y desarrollo de la formulación para yogurt a base de probióticos y granola de avena y frutos secos en la empresa Nono Lácteos ubicada en Nono-Ecuador (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2010-04-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/772-
dc.descriptionNono Lacteos is a company that aims to expand their markets with new products like the yogurt with granola. This product will be distributed in each establishment designated by Nono Lacteos Company. Which are: Supermaxi, Mega SantaMaría, El Rosado (Mi Comisariato). A formulation was investigated and development for a yogurt made of probiotics such as Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus acidophillus y Bifidobacterium sp, oat and dried fruits such as hazelnut, almond and nuts, with their best quality parameters. For which was developed two yogurt formulations (A-B) and three types of granola formulations (1-2-3) obtaining as a result of a tasting that the best combination is the B2, which is the one that satisfies the consumers’ needs. The final product fulfills with microbiologic and nutritional requirements that are specified in the INEN form 395.en
dc.description.abstractNono Lácteos es una empresa que tiene como objetivo ampliar sus mercados con nuevos productos como el yogurt con granola...es_ES
dc.format.extent151 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2010es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/es_ES
dc.subjectANÁLISIS DE ALIMENTOSes_ES
dc.subjectYOGURTes_ES
dc.subjectPROBIÓTICOSes_ES
dc.subjectGRANOLAes_ES
dc.subjectPARROQUIA NONO-QUITOes_ES
dc.titleInvestigación y desarrollo de la formulación para yogurt a base de probióticos y granola de avena y frutos secos en la empresa Nono Lácteos ubicada en Nono-Ecuadores_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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