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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Exportación de chocho pelado hacia España
Autor : Llangari Yaguachi, Diego Ramiro
Tutor : Escobar Moreno, Ricardo Daniel
Palabras clave : EXPORTACIONES;INDUSTRIA ALIMENTARIA;CHOCHO;ESPAÑA
Fecha de publicación : 2017
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2017
Citación : Llangari Yaguachi, D. R. (2017). Exportación de chocho pelado hacia España (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : Esta tesis pretende realizar el estudio de la producción del chocho, por medio de la cual podremos llegar a conocer el valor nutritivo del (LupinusmutabilisSweet) chocho o tarwi, conocer las cualidades y características de la leguminosa y de esta forma realizar la exportación del chocho pelado hacia España...
Descripción : This thesis aims to study the production of pussy, by means of which we can get to know the nutritional value of the (LupinusmutabilisSweet) chocho or tarwi, to know the qualities and characteristics of the legume and in this way to carry out the exportation of peeled Towards Spain. This Andean grain, is characterized by the content of protein, fat, carbohydrates, minerals and fiber which determines its value and importance in human food. Because of these qualities, puff is known as Andean soy. In Ecuador, Andean grain production occurs in the Sierra region, mainly in the provinces of Chimborazo, Tungurahua, Cotopaxi, Imbabura and Carchi, highlighting the province of Chimborazo as the largest producer. Therefore, the objective of this thesis is to introduce the consumption of pussy in the European continent based specifically on the Spanish market.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7582
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