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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Elaboración de un producto alternativo de panificación, a partir de subproductos semielaborados de chocho (Lupinus Mutabilis Sweet)
Autor : Cerón Benavides, Andrea Antonieta
Tutor : Posso Reyes, Darío Miguel
Palabras clave : PAN;CHOCHO;PROTEÍNAS;PLAN NUTRICIONAL
Fecha de publicación : 2017
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2017
Citación : Cerón Benavides, A. A. (2017). Elaboración de un producto alternativo de panificación, a partir de subproductos semielaborados de chocho (lupinus mutabilis sweet) (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : El objetivo de este trabajo fue elaborar pan utilizando subproductos semielaborados de chocho Lupinus mutabilis, integrando aspectos tecnológicos, nutricionales y sensoriales…
Descripción : The objective of this work is to make bread using semi-processed products of lupin (Lupinus mutabilis), integrating technological, nutritional and sensorial. Different formulations were developed with the paste, milk and flour of lupin, and the comparative sensorial evaluation between the white bread and the lupin bread was developed to establish correlations and differences between the organoleptic properties, besides analyzing the technological parameters used. A nutritional profile of the products obtained from the different formulations was then elaborated. Finally, it was determined that the method with which favorable organoleptic results were obtained and the greatest economic benefit was using the by-product; lupin milk.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/7451
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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