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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/729
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
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dc.contributor.advisor | Toledo Rivadeneira, Lucía Irene | - |
dc.creator | Andrade Salcedo, Mónica Valeria | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-28T23:07:56Z | - |
dc.date.available | 2015-05-28T23:07:56Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Andrade Salcedo, M. V. (2012). Diseño de una planta para la obtención de cuatro productos a base de uvilla, Physalis Peruviana en la provincia de Pichincha T-1 (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. | es_ES |
dc.identifier.other | UDLA-EC-TIAG-2012-13 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/729 | - |
dc.description | I´ve investigated the gooseberries ´uses (Physalis peruviana) to developed a plant of four kind of products, which through with a safety detailed study achieve a new product as natural as be possible. Market study is aimed to Pichincha’s province with a population of 2,576,287 inhabitants, consideration a production of 31,788 yogurts in presentations of 2 liters, 114,288 in 250 ml bottles, 340,000 Nectars of 300 ml, 241,294 Syrups with 200g, 293,700 chocolates’ boxes filled with 5 unit’s gooseberries’ jelly and finally 156,826 boxes of 9 unit’s. I’ve performed in laboratories different tests and formulations, where I evaluated all the factors and variables, depending of the product, achieving the ideal formula for each one, followed by a sensory evaluation which the audience finally determined what the product is the best pleasure. | en |
dc.description.abstract | La investigación tiene como objetivo diseñar una planta para la elaboración de cuatro productos a partir de Uvilla Physalis peruviana, mediante un estudio detallado en el que se logre inocuidad de la manera más natural posible... | es_ES |
dc.format.extent | 426 p. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Quito: Universidad de las Américas, 2012 | es_ES |
dc.rights | openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/ | es_ES |
dc.subject | MANEJO DE CULTIVO | es_ES |
dc.subject | FRUTAS | es_ES |
dc.subject | INDUSTRIA | es_ES |
dc.title | Diseño de una planta para la obtención de cuatro productos a base de uvilla, Physalis Peruviana en la provincia de Pichincha T-1 | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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