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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorToledo Rivadeneira, Lucía Irene-
dc.creatorAndrade Salcedo, Mónica Valeria-
dc.date.accessioned2015-05-28T23:07:56Z-
dc.date.available2015-05-28T23:07:56Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationAndrade Salcedo, M. V. (2012). Diseño de una planta para la obtención de cuatro productos a base de uvilla, Physalis Peruviana en la provincia de Pichincha T-1 (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.es_ES
dc.identifier.otherUDLA-EC-TIAG-2012-13-
dc.identifier.urihttp://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/729-
dc.descriptionI´ve investigated the gooseberries ´uses (Physalis peruviana) to developed a plant of four kind of products, which through with a safety detailed study achieve a new product as natural as be possible. Market study is aimed to Pichincha’s province with a population of 2,576,287 inhabitants, consideration a production of 31,788 yogurts in presentations of 2 liters, 114,288 in 250 ml bottles, 340,000 Nectars of 300 ml, 241,294 Syrups with 200g, 293,700 chocolates’ boxes filled with 5 unit’s gooseberries’ jelly and finally 156,826 boxes of 9 unit’s. I’ve performed in laboratories different tests and formulations, where I evaluated all the factors and variables, depending of the product, achieving the ideal formula for each one, followed by a sensory evaluation which the audience finally determined what the product is the best pleasure.en
dc.description.abstractLa investigación tiene como objetivo diseñar una planta para la elaboración de cuatro productos a partir de Uvilla Physalis peruviana, mediante un estudio detallado en el que se logre inocuidad de la manera más natural posible...es_ES
dc.format.extent426 p.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherQuito: Universidad de las Américas, 2012es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ec/es_ES
dc.subjectMANEJO DE CULTIVOes_ES
dc.subjectFRUTASes_ES
dc.subjectINDUSTRIAes_ES
dc.titleDiseño de una planta para la obtención de cuatro productos a base de uvilla, Physalis Peruviana en la provincia de Pichincha T-1es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Aparece en las colecciones: Ingeniería Agroindustrial y de Alimentos

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