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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Creación del restaurante "El mundo de la arepa" en la zona de Solanda al Sur de Quito
Autor : Morales Donoso, Vanessa Elizabeth
Tutor : González Morales, Diego Hernán
Palabras clave : COMIDA COLOMBIANA;GASTRONOMÍA
Fecha de publicación : 2015
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2015
Citación : Morales Donoso, V. E. (2015). Creación del restaurante "El mundo de la arepa" en la zona de Solanda al Sur de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : “EL MUNDO DE LA AREPA” es un restaurante que se dedicará a la venta de arepas, basado en sus diferentes combinaciones y sabores, utilizando siempre producto ecuatoriano, y además brindará un servicio de calidad, para así fomentar el crecimiento comercial y turístico de la zona...
Descripción : “El MUNDO DE LA AREPA” is a restaurant that is dedicated to sell arepas, grounded on its different combinations and tastes, always using Ecuadorian products, and it also provides a quality service; thereby promoting trade and tourism growth in the area. Our star product will be arepas, food that is made from corn dough and various fillings such as: chicken, sausages, meats and seafood. Therefore market research was conducted, identifying future consumers, who will be benefited from our service, in the area of la Jota to the south of Quito. Our business concept implies that customers will have the opportunity to choose the fillings and preparations they wish in their arepas. In addition salads and sauces are offered courtesy. All the culinary equipment that allow us to start the business will be available, own capital will be available and a loan will be made to cover the total investment. A financial analysis determined that the business will be profitable, and can generate a good prospect. The financial plan allows to analyze the monthly and total operating costs, to determine the balance point and thus achieve the objectives in sales, as detailed in the annual cash flow.
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/4413
Aparece en las colecciones: Tecnologia en Alimentos y Bebidas

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