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Tipo de material : bachelorThesis
Título : Chokoart (chocolatería y galletería artesanal)
Autor : Jiménez Moreira, Verónica Elizabeth
Tutor : Granja Londoño, Andrés Felipe
Palabras clave : PRODUCCIÓN ALIMENTARIA;GALLETAS;CHOCOLATERÍA;REPOSTERÍA
Fecha de publicación : 2014
Editorial : Quito: Universidad de las Américas, 2014.
Citación : Jiménez Moreira, V. E. (2014). Chokoart (chocolatería y galletería artesanal) (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito.
Resumen : El presente proyecto consiste en la realización de una empresa dedicada a la venta y producción de galletas y chocolates (trufas y bombones)...
Descripción : This project involves the implementation of a company engaged in the sale and production of biscuits and chocolates (truffles and chocolates). Made in a craft, with high quality and Ecuadorian harvest. Through an exhaustive implementation and justification of research, the company has sought ways to combine traditional Ecuadorian recipe development and use of natural materials. It has considered the use of herbs, traditional local fruits and Ecuadorian cacao, which determine a traditional and healthy product. The reason that has encouraged this project, is currently seeking people today eating a healthier way. In everyday consumers are no longer willing to buy foods that contain artificial flavors or addictive, for fear of suffering from a disease, or need to feel healthy. The biggest inspiration is the people and the enthusiasm to develop a healthy, wealthy and different product…
URI : http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3354
Aparece en las colecciones: Licenciatura en Gastronomía

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