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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2533
Tipo de material : | bachelorThesis |
Título : | Desarrollo de un plan de negocios para la producción, comercialización de galletas de ajonjolí en la ciudad de Quito |
Autor : | Enríquez Rosales, María Belén |
Tutor : | González Benítez, Iván Fernando |
Palabras clave : | INDUSTRIA;PRODUCTO O SERVICIO;MERCADO CRECIMIENTO;MERCADOS Y VENTAS |
Fecha de publicación : | 2012 |
Editorial : | Quito: Universidad de las Américas, 2012 |
Citación : | Enríquez Rosales, M. B. (2012). Desarrollo de un plan de negocios para la producción, comercialización de galletas de ajonjolí en la ciudad de Quito (Tesis de pregrado). Universidad de las Américas, Quito. |
Resumen : | El presente estudio comprende el desarrollo de un plan de negocios para la producción y comercialización de galletas de ajonjolí en la ciudad de Quito… |
Descripción : | This study includes the development for a business plan to produce and commercialize sesame crackers in Quito. Considering that each Ecuadorian eats 3 pounds of crackers per year, the plan intends to create difference in the product proposed with no artificial ingredients, making a healthier product for the consumer; it has antioxidant properties that help the consumer to prevent cancer. The analysis of the food industry, (where is located the business according to CIIU system) is essential to study the viability of the business. This analysis helps to investigate the different tendencies and identify possible development and business scenarios, also to determine the possible result of the business... |
URI : | http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/2533 |
Aparece en las colecciones: | Ingeniería Comercial |
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